dimarts, 4 de maig del 2010

LA FORMIGA D'OR


Llibreria La Formiga d'Or.
Avinguda Portal de l'Àngel, 5
Reproducció fidelíssima d'una formiga de la subfamília Myrmecinae, abans situada al carrer a l'entrada de la llibreria i ara recol·locada al sostre de la mateixa.


7 comentaris:

  1. Jo vull una!!!!!! Però de plata, que combina millor amb el llit... I que sigui una Crematogaster, si no és molt demanar... Creus que trobarem alguna? Potser sí, no? Encara que no utilitzant el teu super "aspirador", és clar. Haurem d'anar a Vinçon?
    Bentornat, i no triguis tant de temps a sorprendre'ns amb algun bitxo raret, que ho trobem a faltar.

    ResponElimina
  2. A les golfes de cal meus avis n'hi havia un munt de revistes La hormiga de oro, que pel que recordo de quan les fullejava de petit, devia ser una publicació molt cristiana.

    ResponElimina
  3. Mari Carmen, estàs segura que vols una Crematogaster, pensa que és una de les que fa més mal quan mossega, encara que les del Vinçon s'estan molt quietes.

    ResponElimina
  4. Leblansky, abans la llibreria La Formiga d'Or estava especialitzada en temes religiosos, ara és un Happy Books amb algun prestatge d'aquesta temàtica.

    ResponElimina
  5. Aquesta formiga la tenia molt vista a la llibreria Hormiga de oro del Portal de L'Angel. Tot era de temàtica cristiana i tenien imatges de sants. llibres, vestimentes sagrades, etc..Moltes vegades m'havia quedat a mirar l'aparador.. No ho sabia que la formiga la guardaven a l'interior. Molt bonica formiga.

    ResponElimina
  6. Ernesto, Doncs ara és un Happy Books i fa poc que l'han ampliat.
    Si la formiga hagues continuat a l'exterior algú ja l'hauria fotut.

    ResponElimina
  7. Ara és una llibreria com una altra... però encara tenen una secció religiosa, en un petit quartet.

    ResponElimina