divendres, 5 de març del 2010

CHEZ LES FOURMIS

Bibliothèque de mademoiselle Lili et de son cousin Lucien.
Il·lustracions de Ernest Griset.
Text de P. J. Stahl.
Edit. J. Hetzel, París, 1864.





7 comentaris:

  1. Carles, enhorabona per aquest nou bloc "de bitxos"! Segur que serà molt interessant (dient això jo jugo amb ventatge perquè conec la teva fastàstica col·lecció) i espero que estigui molt animat.
    Per cert, és veritat que de tots els insectes, les formigues són el grup més proper als éssers humans? Serà per això que m'agraden tant?

    ResponElimina
  2. Vaja, un nou bitxo al món blocaire! Cadrà seguir-lo ben atemptament, perquè aquests formigues amb que inicies el teu no bloc són espectaculars. Ara mateix em faig seguidor i et recomano.

    ResponElimina
  3. Galderich, vas ser el primer al GN i també aquí, espero que t'agradi.

    ResponElimina
  4. Mari Carmen, estàs segura que coneixes tota la meva col·lecció? igual te'n portes alguna sorpresa.Les formigues sovint s'han comparat amb el humans tant per les coses bones com per les dolentes, de les dolentes, és que en les societats de formigues només unes poques tenen relacions sexuals.

    ResponElimina
  5. Leblansky, Gràcies per fer-te seguidor, he pensat que era millor treure les coses de bitxos en un bloc especific, que serà força varia't.

    ResponElimina
  6. Carles, no se´si t'interessa però a Ebay estan venent uns quants llibres de bitxos...:
    http://cgi.ebay.es/J-H-FABRE-LA-VIDA-DE-LOS-INSECTOS-1936_W0QQitemZ400107079990QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_186?hash=item5d283d8936

    ResponElimina